Gizlilik Politikası
Ovotherm International Handels GmbH

Mevzuat
Veri Koruma, Ovotherm International Handels GmbH için en üst seviyede önemli olan bir konudur. Kişisel verilerinize kanuni hükümler temelinde münhasıran ve gizlilik odaklı yaklaşırız (DSGVO, TKG 2003).

Sizi hangi verileri sakladığımız ve onlarla ne yaptığımızla ilgili bilgilendirmek isteriz. Gizlilik Politika’mıza websitemizden istediğiniz an ulaşabilirsiniz.

Anonim Veri Toplanması

Websitemiz kişiselleştirilmemiştir, bu yüzden, bize kim olduğunuzu söylemek zorunda değilsiniz.

Websitemizin analiz edilebilmesi için IP adresiniz, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA adresindeki Google Inc. tarafından sunulan bir web analiz hizmeti olan Google Analytics tarafından saklanacaktır. Google Analytics, kullanıcının web tarayıcısında saklanacak olan küçük bir veri parçasını -çerezleri- kullanır. Çerezler tarafından toplanan bilgi çoğunlukla ABD’deki bir Google sunucusuna gönderilir ve orada saklanır.

Google LLC, Avrupa veri koruma yasalarına uyar ve Gizlilik Sözleşmesi’ne göre düzenlenmiştir:
https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active

Bu websitesinde IP anonimleştirilmesi uygulanır. AB, Avrupa Ekonomik Alanı üyesi ülkeler ve sözleşmeye taraf olan diğer ülkelerde IP adresi kısaltılacaktır. Sadece bireysel bazı örneklerde IP adres ilk önce kısaltılmamış olarak Google sunucularına gönderilecek ve orada kısaltılacaktır. IP adresin kısaltılması kullanıcının izinin sürülmesini imkansız hale getirir. Google Analytics’te saklanan veri 26 ay sonra silinir.
Tarayıcı tarafından sağlanan kullanıcı IP adresleri Google tarafından saklanan diğer veriyle birleştirilmez.

Websitesi işletimcileri olarak Google Inc. ile olan veri işlem sözleşmemize göre, topladıkları bilgiyi website etkinliği ve akışının değerlendirilmesi için kullanırlar.

Kullandığınız cihazda çerezlerin toplanmasını önlemek tarayıcınızdaki belli ayarlarla oynayarak mümkündür. Ancak, tarayıcı, çerezlerin toplanmasını kısıtladığında websitesinin tüm özelliklerine erişebileceğinize dair bir garanti yoktur.

Dahası, bir tarayıcı eklentisi çerezler tarafından toplanan bilginin (IP adresleri de dahil) Google Inc.’e gönderilmesini ve kullanılmasını engelleyebilir. Aşağıdaki link size bu eklentiye yönlendirecektir:
https://tools.google.com/dpage/gaoptout?hl=de

Kişisel Veri

Kişisel veri size ait bilgileri kapsar. Bunlar arasında adınız, adresiniz, telefon numaranız, e-mail adresiniz gibi bilgiler vardır. Bizimle size sunulan iletişim seçeneği yoluyla bağlantıya geçerseniz, bilgileriniz, isteğinizi işleme koyabilmemiz ve cevaplayabilmemiz için saklanacaktır. Rızanız olmadan bu veri üçüncü kişilerle paylaşılmayacaktır.
Kişisel Veriniz 12 ay içinde silinecektir.

Çerezlerin kullanımı

Websitemiz çerezleri kullanır. Çerezler bir websitesini ziyaret ettiğinizde saklanan küçük dosyalardır. Web tarayıcıları bu çerezleri kullanıcı deneyimini ve websitesi güvenliğini geliştirmek için kullanır. Birçok tarayıcı çerezleri otomatik olarak kabul etmeleri için halihazırda ayarlıdır. Ancak, tarayıcınızı, çerezleri reddetmesi için ayarlamanız mümkündür. Ayrıca, çerezleri sisteminizden istediğiniz herhangi bir zamanda silebilirsiniz. Bu konuda daha fazla bilgi için lütfen işletim sisteminizdeki yardım fonksiyonuna başvurun.

Kullanıcı hakları
Bir kullanıcı olarak kişisel verilerinizin ne kadarının saklandığıyla alakalı olarak bir açıklama istemeye hakkınız vardır. Dahası, yanlış olan bir veriyi düzeltme ve işlenmesini kısıtlama hakkınız da vardır. Bu web sitesinin kullanıcıları itiraz haklarını kullanabilir ve kişisel verilerinin işlenmesine istediği zaman itiraz edebilir. İsteğiniz veri toplamakla ilgili herhangi bir yasal zorunlulukla çakışmıyorsa verilerinizin silinmesini isteme hakkınız vardır. Veri silinmesi yasalar gereği mümkün değilse, veri kilitlenecek ve başka herhangi bir şey için kullanılmayacak veya işlenmeyecektir.

Eğer saklanmış kişisel verilerinizin düzenlenmesini, bloke edilmesini, silinmesini veya açıklanmasını istiyorsanız veya kişisel verilerinizin toplanmasıyla, işlenmesiyle veya kullanılmasıyla ilgili herhangi bir sorunuz varsa lütfen bize aşağıdaki e-mail adresinden ulaşın:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.